Малка твърда, картонена кутия с горно отваряне, максимално твърда, за да предпази нежните части вътре.

Картинката е на Цитроен от немската армия боядисан в камуфлажни цветове, но е с изключително лошо качество.

Самите части са във вакуумен плик, увити в найлон с мехурчета. Отляти са от PlusModel, доста качествени са, но всички без изключение имат трупче от леенето, което е необходимо да се отстрани преди монтажа.

Детайлите са следните:

Купе, отлято като една цяла част. Няма предвидена възможност за отворени врати или капаци. Самата отливка е на доста високо ниво, отлята е от сива полимерна смола, няма мехурчета, но за сметка на това на едно-две места има следи от разслояване на смолата, които ще се наложи да третирате с кит и шкурка. Към купето са отляти и фаровете, двигателната решетка и кутията с резервната гума. Необходимо е да бъдат почистени леяците по прозорците.

Салон, отлят е от сива полимерна смола, състои се от седалките, имитация на скоростната кутия и двигателя. Към него също така е отлята рамата и окачването.

Гуми, четири броя, добре отляти с лека шарка на контактната повърхност. Отделно са дадени задната броня и задното окачване. Всичките са от жълтеникава полиуретанова смола.

Фотоецвана платка - съдържа детайли за интериора, като волан, педали, лостове. Таблото е дадено като ецван детайл, но без филм, като е необходимо да си го изрисувате сами, или да си направите проект за филм и ново табло. детайлите по екстериора са емблемата на Ситроен, предната броня, както и стопа.

Инструкцията е максимално опростена и схематична, няма камуфлажни схеми и декали. Все пак е доста ясна, а ако се снабдите със снимки, проблемите с разчитането й отпадат напълно.

В заключение - чудесно моделче, ако ви се занимава. Предвид отливането на купето, като една черупка, няма да имате проблеми с напасване на врати, прозорци, покрив. От друга страна е жалко, че, за да раздвижите моделчето е необходимо много рязане. С леко почистване, много снимки и чиста и качествена работа от този мъник можете да извадите прекрасно допълнение за диорама или пък да композирате атрактивна винетка, а възможностите за цивилна или военна употреба практически се ограничават от въображението ви или снимковия материал.

Препоръчвам на всички - "пилоти" и "танкисти", с опит в работата със смола и шорт-рън модели.