Дали е имало точно такава машина е трудно да се отговори. Но че изглежда атрактивно - няма спор.

Кутията е типична за Attack - картонена с капак. Боксартът е в типичният спокоен и идилитичен стил, акцентиращ върху машината.

Вътре намираме инструкцията, отпечатана на евтина хартия и представляваща досадна главоблъсканица в няколко скромни схеми, плик със смолни детайли и в насипно състояние 9 платки с пластмасови детайли. Декали няма.

Камуфлажната схема е Prague 1945 - основен цвят Dark Yellow, върху който са нанесени петна от Red Brown, очертани с Dark Green.

На първите две идентични платки са веригите. Моят съвет е да ги изхвърлите. Детайлите са дебели и по-скоро биха загрозили машината, отколкото да и придадат някакъв адекватен вид.

На следващата платка е ходовата част. Лично аз предпочитам смолните колелета на Attack. Тези стават, но искат разпробиване и доста шлайф.

Стените и подът на бойното отделение са на две платки. Отливката е доста дебела, въпреки, че детайлите са без забележки от друг характер.

На следващата платка е дъното на машината и калниците. Един от най-дразнещите недостатъци е отливането на всичкия шанцов инструменти други дреболии по самите калници. Които на всичко отгоре са и страшно дебели.

Двете стари на корпуса са на отделна платка. Отливката е добра, но детайлите са дебели.

Последните две платки съдържат елементи по интериора и по екстериора. Освен факта, че всички детайли са груби и дебели, други забележки нямам.

В найлонов плик има дадени три слитъка със смолни детайли, от които можете да изработите оръдието MK 103 и да добавите елементи по екстериора, пълнители с боеприпаси, вериги около ленивеца и водещата ролка. Там забележки почти нямам. Трябва да се отстранят осенъците и да се шлайфат детайлите в местата за отделяне от слитъка.

Като заключение - интересен модел на атрактивна машина. Не е за начинаещи моделисти.