Избран камуфлаж “F1+AS”, Wrk.N 140342. Самолетът е бил пилотиран от Oberfeldwebel Friedrich Bruchlos (19/02/1919 - 09/03/1945).
Първият реактивен самолет, за чието сваляне претендира наземен АА разчет на зенитно оръдие Бофорс. Твърди се, че са дали ръчно предварение и снаряд е ударил опашката на самолета, след което същият е паднал с плоско пикиране. Отделно има свидетелства, че след повреждането му от зенитния огън, самолетът е бил довършен от няколко USAAF изтребителя. Истината е някъде там. Машината е принадлежала на III./KG 76 и излита в лошо време за атака на моста на Remagen, който устоява на въздушните атаки на Луфтвафе вече няколко дни, предвид силния зенитен огън.

Следва да се има предвид, че машината е излетяла за атаката с две 250 кг бомби. Моделът на DRAGON не е лош, задължително иска детайлизация на кабината, тъй като през остъклението всичко се вижда като на длан. Декалите нямат служебни надписи. Сгрешен е надписът AS, където A трябва да е изцябло червен, а не с черен кант. Има и малка буква А отпред встрани на кабината, който е изпуснат.

Сглобява се сравнително добре, аз добавих ецван сет на Eduard. Не съм коригирал сгрешения буквен код на фюзелажа, поради липса на подходящ декал, а не се сетих да изработя шаблон.

Боядисвах с акрил на Life Color, ефекти на MIG и маслени бои за финиш.