Кутия от мек картон, но с горен капак. Спокоен бокс-арт.

Вътре намираме инструкция тип "книжка", състояща се от прегънат лист А3, и найлонов плик с детайли. В него е и декалното листче, три детайла от смола, платка фотоец и прозрачно фолио, с отпечатани контури за остъклението на кабината.

Чарът на този модел се състои в кабината, която е от старият тип. МАС предлагат широка гама модели на тази основа и Radio Car е един от тях.

Детайлите са разположени на общо три платки, отлети от пясъчно-жълта пластмаса. Детайлите са дебелички, имат леяци и излишен материал по шева, където са се срещали двете части на матрицата. Двете платки са базови - съдържат 20 + 39 детайла, в това число и каросерия за стандартен камион. По три от главините на колелетата има всмукнатини. Интериорът на кабината е спартански, вратите не могат да се отворят, а и от вътрешната страна са плоски. Джантите на колелетата имат доста пластмаса за чистене по отворите...

Третата платка е всъщност новото - на нея са частите за радио-фургона, общо 15 на брой.. Детайлите са още по-дебели и отлети още по-грубо. Не е предвидено да се остави отворено каквото и да било - нито капаци, нито врати, нито люкчетата за проветряване в горната част. От вътрешна страна е голо и пусто - дори не е загатнат интериор. Стълбата е за изхвърляне, макарите на антената - също. Двата сандъка са под всякаква критика, а парчето пластмаса, което трябва да имитира платнище отгоре е ... абе нямам думи. Не са предвидени и прозрачни елементи за прозорчетата. ще трябва да си ги изработите сами от фолио.

Смолните детайли са три - един сандък (над кабината) и две туби. Тубите вадят търговски вид, но дръжката им (която на практика е от три тръбички) е цяла и не отговаря на действителността.

Фотоецваната платка съдържа 19 детайла по екстериора. С много добро качество е.

Декалният лист е явно за всички Opel Blitz на фирмата. Декалите са отпечатани добре и без разминавания. И ще ви останат достатъчно много обозначения.

Инструкцията е добра, но позицията на детайлите не е маркирана, а е само посочена.

Може да се изработи само една машина - Opel Blitz "Radio Car", Berlin 1945. Камуфлажът е пясъчно-жълт.

Като заключение - леко разочарование от МАС. Но пък като се замисли човек - едно такова камионче ще ходи на почти всяка диорама.

Моделът е доставен от "Нирахоби".