Кутийката - мек гланциран картон, странично отваряне, спокоен box-art, а на гърба - цветна схема на Sd.Kfz.222, 15.Panzer Division, DAK, Lybia, 1942, с основен цвят 1706 Sand по Model Master.

В кутията намираме инструкцията и найлонов плик с детайлите. Отляти от пясъчно-жълта пластмаса, без дефекти и прецизно. Базовата платка съдържа 49 детайла, от които може да се изработи шасито и надстройката. На отделна малка платка са 7 детайла за куполата и горната част на надстройката. Явно тази платка е различна за различните варианти на шасито.

Липсва интериор, въпреки, че вратите могат да се оставят отворени. Куполата е с абсолютно грешен интериор и може би затова не е предвидено да се остави с отворени капаци. Явно ICM са заложили изцяло на екстериора.

В плика има и фотоецвана платка с две метални мрежи - една цяла част за над куполата и една част за покрива на надстройката. Качеството е добро.

Инструкцията е добра, но тип "обратна експлозия" - оказано е накъде ще се залепят детайлите, но няма маркирано точно как.


Декалите са за Sd.Kfz.222/223/260/261. Отпечатани са добре, без разминавания в цветовете или контурите. Позволяват изработването на две машини:
- горепосочената Sd.Kfz.222, 15.Panzer Division, DAK, Lybia, 1942
- Sd.Kfz.222, 20.Panzer Division, Russia, 1943

Цветовете са дадени по Model Master.

Като заключение - добър модел, но като цяло нещо му липсва за да бъде отличен. Прекалено е опростен и е по-скоро от много модерният напоследък wargamer-ски стил, отколкото от сериозния моделизъм.

Моделът е доставен от "Нирахоби".