Кутия:

Мек картон с горно отваряне. Безличен бокс-арт, типичен за сухопътната техника на Trumpeter в 1:72.

Съдържание:

Четири платки от светлосива пластмаса, като една се дублира (тази с елементите на ходовата част). Отделно са двете половини на корпуса - дъно и горна част, както и веригите. Всичко това е опаковано в самостоятелни найлонови торбички.

Платка А:

Съдържа елементите на ходовата част - опорните ролки, както и водещото колело и ленивеца. Всички те са много добре отляти, с ярко изпъкващи детайли и ясен, рязък преход между тях. Единственото слабо място е при опорните ролки - външната им част, която на реалната машина е някакъв гумен бандаж е нелепо нашарено от изпъкнали външни грайфери. Снимките в интернет показват, че такива действително има, но не са толкова преекспонирани. За сметка на това ролките са разпробити.

Платка С:

Съдържа елементите на куполата, както и резервоарите в кърмата на танка и две кутии, предполагам някакви зипове. И тук детайлите са изключително ясни, като визьорите на куполата са разпробити - предполагам и тук са въвели slide molding технологията. За съжаление капаците на куполата за отляти затворени, но нивото на детайлност компенсира донякъде. При сглобката на командирската купола бихте могли да добавите главите на болтовете (нитовете?), които са я прикрепяли.

Платка D:

Съдържа долната част на куполата, визьорите на куполата, както и оръдието, което е много добро като изпълнение, включая факта, че е фабрично разпробито. Освен това на тази платка са и резервоарите, които са били монтирани върху калниците. Тук са също така и фаровете и ауспуха.

Корпус:

Горна половина:

Изключително прецизно отлята с множество фини детайли, като панти и ключалки. За съжаление люковете и тук са отляти с корпуса. Единственото, което се иска от вас е да заличите следите от изхвъргачи по долната половина на калниците.

Долна половина:

Много добре отлята, с ясни детайли като ребрата по дъното, капаци и люкове. Към дъното е отлята и ходовата част и по-точно бордовете, които държат раменете. И тук нивото на детайлност е много високо.

Вериги:

Черни, резинови, би трябвало да се лепят с обикновено моделистко лепило. текстурата е много добра, както отвътре, така и отвън.

Инструкция:

Типична трумпетерска, много ясна и неоставяща място за чудене.

Камуфлажни версии:

Два броя - руска (съветска - бяла смивка върху основен зелен цвят) и чешка - с малки кокарди, изцяло зелена. Няма данни на бойна част и дислокация.

Заключение:

Чудесен модел на достъпна цена. Предвид качеството на сглобката работата ще бъде лесна и бърза, а удоволствието - голямо. За любителите са свръх детайлните модели има достатъчно място за изява.

Препоръчвам на всички, които се интересуват от наземна техника в малкия мащаб.