Пластмасата на турската фирма PM се оказа твърда и с шагренова повърхност. Наложи се груб и фин шлайф за да бъдат повърхностите приемливо гладки. Наложи се и доработка на управляващите плоскости, които не съответстваха на упътването, като за тази цел имаше предвидени смолни такива. Самите смолни детайли бяха доста чупливи, накои парченца така и не намерих в плика с детайлите.

Първият проблем беше твърде големия кокпит. Седалката стърчеше нагоре и пречеше на фанара. Това наложи замяната и с подходяща (от Ме-163). Монтирането на нишата за ската под фюзелажа също не мина много добре, но с доста стъргане, кит и шлайф, операцията завърши приемливо.

Вакуумният фанар в комплекта беше с дефект отстрани (пъпка), която нямаше как да скрия. За сметка на това пък след монтирането си изглежда много добре. В комплекта има нелош прицел, който облагородих с ацетатен филм от прицели на QuickBoost. След шлайфане, оправяне на разшивката и грундиране, моделът започна да добива завършен вид.

Боядисвах с LifeColor по едната от двете What If схеми. Накрая обработих с продукти на MIG и маслени боички. На правонпоточните двигатели съм олющил боята в задната част, където се нагряват, и съм обработил повърхностите да изглеждат като нагряван метал.