Кутията е от мек картон с горно отваряне, а рисунката на горната й част представя самолета по време на първият си полет airliners.net. В седем платки са разположени детайлите, като една от тях е с прозрачните детайли и още една съдържа поставка. Пластмасата е сива, а разшивката е вдлъбната. Двигателите са доста детайли, като има различни степени от турбо вентилатора. Има възможност да бъде сглобен със спуснат или прибран колесник. Всички илюминатор (прозорци) са не просто дупки, а имат съответните прозрачни детайли. Декалите предоставят възможността да се изработи първият екземпляр на самолета, извършил и първият полет sn - N787BA. Всичките сини области от дизайна му не са представени в декалите. Това би могло да затрудни точното му пресъздаване, но и поставянето на толкова големи декали също не би било лесно. При бързият ми оглед на модела и малкото снимки смятам, че е доволно точно пресъздаден в мащаб 1/144. На кутията дори има "Boeing Officially Licensed Product".

Инструкцията е на един лист А3, съдържаща кратка информация за самолета, подробна инструкция за сглобяване, боядисване и поставяне на декалите.

Заключение: Едва месец след първият полет, самолета е доста "нов", а матрицата на Zvezda е последната им дума. Приятен модел за всеки обичащ гражданската авиация.