Доставка- ЕТ "Нира", цена- с точност не мога да назова, защото пристигна с други поръчани неща, но около 70 лева.

Твърда картонена кутия с много хубава рисунка на самолета отгоре. Горно отваряне. Смолен комплект за сглобяване с не много добро качество на отливките (имайки предвид, че става въпрос за смола). Повърхностите на крилете и тялото са неестествено грапави, явно от самата матрица и на места се виждат дупчици от останал въздух. Инструкцията е само един лист формат А4 свит наполовина. Не че детайлите на модела са много и има какво толкова да се обяснява в инструкцията, ама схема за оцветяване на самолета въобще не е дадена. Премерен е за мащабност по хубав чертеж - отговаря, включително и ъглите на атака на крилете, вертикалният стабилизатор и колесника. Объркано е оребрението на крилете - направени са по две ребра в повече на всяко от полукрилата, но тук съм поставен в цайкнот, нямам избор. Рисунката и инструкцията са дадени за В- вариант, а детайлите в кутията за гумите са както на А- варианта- с калници. Калниците са отляти с гумите и не подлежат на отсраняване, подлежат на изхвърляне.

Декален лист с хубаво качество, но съдържащ само немска опознавателна маркировка, няколко надписа на името на самолета и обозначението на аптечната кухина.

В заключение за този модел мога да кажа, че за да стане наистина хубав трябва доста да се поработи по него от самият моделист. Фирмата производител не е спестила почти нищо от моделистката работа. Ама нали затова купуваме модели, за да ги правим красиви!