Сравнително малка кутия от твърд картон с горен капак. Чудесен box-art! Това ми е първият модел на FUJIMI и чувствата ми бяха противоречиви... Но намиращото се в кутията разсея всичките ми опасения - това е един чудесен модел. И не само това - но това е ЕДИНСТВЕНИЯТ читав модел на Messerschmitt Bf.110 C/D.

В кутията намираме два найлонови плика с непрозрачнти части, плик с прозрачни детайли, плик с декали и цветни профили и инструкция тип "чаршаф" :)

В първият плик с непрозрачни детайли има общо пет - двете половини на фюзелажа, долно полукрило, и горни полукрила. Отлети изключително прецизно с фина гравировка и чудесно пресъздаване на елероните.

Вторият плик съдържа останалите непрозрачни детайли - две платки с общо 86 детайла. Отливка без забележки, като изключим дебелите стабилизатори на четирите бомби (опционално 2х250 кг и 2х500 кг). Подфюзелажният бомбодържател е опростен. Интериор просто няма, но з този модел си струва да се дават пари за смолен или ецван такъв. Още повече, че пилотската кабина позволява да се остави отворена. На тази платка е и симпатичното "дакелово коремче" за D-версията.

Прозрачните детайли са с перфектно качество. Тънки и с чисти рамки. Предвидени са две челни стъкла - с бронестъкло и без. За да не се решават енигми (както е при кита на Italeri) е предвиден затворен фанар за пилота или отворен - състоящ се от три детайла.

Инструкцията е добре направена и на всеки етап има напомки за детайли, които са съответно за C или D варианта... Цветовете са дадени на 5 езика като наименования.

Може да се изработят следните машини:

- Messerschmitt Bf.110 C-1 от 6/ZG76

- Messerschmitt Bf.110 C-4 от 5/ZG1 "WESPEN"

- Messerschmitt Bf.110 C-7 от 7/JG5 (1940)

- Messerschmitt Bf.110 D-1/R-1 "Dackelbauch"

- Messerschmitt Bf.110 D-3 от 9/ZG26

- Messerschmitt Bf.110 D-3 от 3/ZG26

Декалите са в отделен найлонов плик - два декални листа с два гланцирани листа с цветни профили на машините. Декалите е можело да са още по-подробни, иначе като качество са много добре.

Като заключение - много добър модел. И (както споменах в началото) единственият модел на Bf.110 C/D, за който си струва да давате пари.