Моделът е доставен от "Нирахоби" на цена 40 лева.

Кутията е просто огромна, изработена от твърд картон, с гланциран капак и много добър box-art.

Логото 3 in 1 всъщност означава, че може да се изработят трите варианта - Ki-61-1-KOH, Ki-61-1-OTSU и Ki-61-1-HEI. В кутията откриваме инструкция и два найлонови плика. В първият е цяла платка от сива пластмаса, а във вторият - платка с прозрачни части, платка фотоец и декали.

Непрозрачните детайли са общо 48, отлети прецизно и без абсолютно никакви забележки. Пластмасата има леко грапав "зъб" и пресъздава чудесно структурата на самолета. Гравировката е изключително точна, но ми се струва, че от Dragon леко са я преекспонирали и стои по-отчетлива и по-дълбока. За сметка на това тук са изчистени доста от недостатъците на другите модели (като тоя на Hasegawa, който притежавам). Машината има чудесен интериор. Шахтите на колесника са с абсолютно точна геометрия, колесникът е много добре детайлизиран, същото се отнася и за капаците му. Предвидени са два чифта основни колела - на единият комплект гумата е приплесната от долна страна. Много добре е изработена долната част на крилата. При желание може да пробиете отворите за монтиране на носачите за подкрилни резервоари. това е чудесна идея, защото например при моделът на Hasegawa тези носачи са отляти на крилото. Резервоарите са изработени много добре. Предвидени са два надмоторни капака, в зависимост от изработвания вариант.

Платката с прозрачни детайли всъщност съдържа само два такива - един цял детайл за фанар и фарът за крилото. За мен е слабост да не е предвиден отварящ се фанар.

Платката с фотоец е съвсем малка - съдържа общо 10 детайла - приборно табло с гравирани уреди, антена, детайли за радиаторната решетка и конструкцията зад тила на пилота. Определено може и повече Wink

Декалният лист е голям, много добре отпечатан и абсолютно подробен.

Инструкцията е тип "чаршаф", много добре отпечатана и с много добри схеми. Освен имената на боите са дадени и кодове на Model Master и Humbrol.

От комплекта може да се изработят 6 машини:

- Ki-61-1-KOH - 37th Training Squadron, 1944

- Ki-61-1-OTSU - 2nd Chutai, 68 Sentai, 1944

- Ki-61-1-HEI - 2nd Chutai, 39 Sentai, 1944

- Ki-61-1-HEI - 244th Sentai, 1945

- Ki-61-1-HEI - HQ Chutai, 244 Sentai, 1945

- Ki-61-1-HEI - 56th Sentai, 1945