Кутия в стил "Italeri" – картон със странично отваряне, всичко това запечатано с найлон. Отгоре – добра рисунка на спокойно летящ MC-202, а отзад – традиционните два цветни профила, с бои по Model Master.

Моделът купих от магазин на бензиностанция OMV на връщане от морето преди няколко години. Цената беше над 10 лева, но не помня точно колко.

В кутията има платки с детайли, инструкция и декален лист.

На две големи платки от сива пластмаса са разположени 38 детайла, отлети чисто и без дефекти. Гравировката е фина и вдлъбната. Загатнат е интериора, доколкото е видим в тесният кокпит. За приборното табло е предвиден декал. Опростените детайли са витло и основни колела. Всичко останало е в рамките на поносимото.

На малка платка са двата прозрачни детайла за фанара, позволяващи да се остави в отворено положение. На моят фанар има дефект – малко мехурче…

Инструкцията е подробна и обяснителна, тип "чаршаф".

Декалите са подробни, добре отпечатани, но твърди. Могат да се изработят три машини:
- Macchi MC-202 – 374A Sq.
- Macchi MC-202 – 356A Sq. 21o Stormo
- Macchi MC-202 – 85A Sq. 3o Stormo

Основният цвят отгоре е Sand 1706 (по Model Master) с ивици от Field Green 1712, отдолу Light Ghost Gray 1728.Допълнително ще трябват черен, жълт и бял за ивиците.

За мен е добро моделчето. Позволява да се изработи директно от кутията, но ако искате нещо уникално – вложете средства и в допълнителни детайли по интериора, екстериора и задължителният вакумен фанар.