In-Box Previews

Millennium Falcon Bandai в мащаб 1/350 от Слави Славов (ARTU)

Производител Bandai
Мащаб 1/350
Каталожен Номер Vehicle Model 006
Описание:

С дължина 98 мм, този модел на "Хилядолетния Сокол" е едно ювелирно и уникално бижу! Моделът е базиран на оригиналната трилогия от 1977, а детайлите позволяват сглобяване без лепило. Всички повърхности са проработени ювелирно, като текстурата може да доведе до ритуално самоубийство куп чешки смолни производители.

Моделът е в малка кутия с капак от гланциран картон и спокоен боксарт. Инструкцията за изработка е от вътрешна страна на капака. Схемите са общо десет, като онагледяването е на добро ниво. Няма пояснения на друг език, освен японски.

В кутията има запечатан найлонов плик, в който са четири платки от бяла пластмаса и една платка от черна пластмаса, като последната позволява изработката на поставката. За съжаление, моделът няма стойки за кацане и може да се покаже само в летящо положение. В кутията има и лист с фини стикери, на които са всички цветни панели и илюминатори. Горещо препоръчвам да използвате маски и да боядисате необходимите детайли. Не че стикерите са лоши, но на този фин модел някак не стоят добре.

На платки А1 и А4 са съответно горната и долна половина на кораба, като нивото на детайлност е разтърсващо. Проработката на панелите е изключително добра, а дълбочината на разшивката си е точно толкова, колкото необходимо. На платка А2 са още 12 детайла, които представят суперструктурата под панелите или отстрани. Детайлността е на ниво отвъд представите ми, а по пластмасата липсва каквито и да е дефекти.На платка А3 има шест детайла, като двата от тях са оръдията от горна и долна страна - много добре проработени като за размера си, както и чинията на радара, която беше загубена в недрата на Звездата на смъртта в Епизод 6.

В заключение - изключителен модел в 1/350 на кораба на Хан Соло. С малко заигравка ще добавите в колекцията си невероятно бижу. моделът е закупен от ebay.com, като цената е 9,90 USD.


Галерия:
Кликни на изображенито за увеличаване на размера му.

Видяно: 220

Видяно: 221

Видяно: 221

Видяно: 229

Видяно: 222

Видяно: 224

Видяно: 225

Видяно: 225

Видяно: 236

Видяно: 230

Видяно: 219

Видяно: 222

Видяно: 225

Видяно: 220

Публикувано от: ARTU на 2017-04-28
Видяно: 396