In-Box Previews

Jagdpanzer 38(t) Hetzer (Late Version) Academy в мащаб 1/35 от Венелин Красимиров (Venko)

Производител Academy
Мащаб 1/35
Каталожен Номер 13230
Описание:

Ниският профил, 75 мм оръдие, способно да унищожи почти всеки вражески танк на дълго разстояние, както и сравнително лесното производство, прави Hetzer доста предпочитано оръжие сред немците в края на войната.

Конкретният модел е в относително стабилна кутия с горно отваряне на капака, като вътре намираме 7 платки от светлокафява пластмаса, малка платка с фотоец за решетката на въздухозаборника, канап за имитация на теглещия кабел, инструкция формат А4 и маска от материал тип тамийско тиксо за специфичния камуфлаж тип "Ambush". Последната е много добро решение от страна на ACADEMY, като в голяма степен улеснява нанасянето на камуфлажа (б.а. - номерациите на отделните парчета от маската съм ги нанасял аз според инструкциите).

Платка А съдържа корпуса на машината, който е от две части с добра детайлност и характерна текстура на някои места.

Платка В съдържа голяма част от дребните детайли, цевта, както и две фигурки на командира и член на екипажа.

Платка Е - 2бр. с колелата и детайли от окачването.

Платка G - странични екрани (добри са, но е препоръчително да са фотоецвани), различни капаци, елементи от щита на оръдието.

Платка I - 2бр. с елементите на веригите, съставени от по-дълги, къси и единични елементи. Предвидено е даже лекото провисване на веригите на някои места.

Металната цев е на RB Model - закупувал съм я отделно.

Декалите са само от кръстове, без други маркировки (има място за свободна интерпретация).

Качеството на отливките е много добро, без никакви леяци и т.н., има следи от ежекторите на някои места, но те са от вътрешната част - при сглобен модел няма да се виждат.

В заключение много добър модел направо от кутията, на добра цена, като допълнителен афтърмаркет може да го "оживи" още повече.


Галерия:
Кликни на изображенито за увеличаване на размера му.

Видяно: 511

Видяно: 470

Видяно: 487

Видяно: 452

Видяно: 457

Видяно: 464

Видяно: 483

Видяно: 458

Публикувано от: ARTU на 2013-03-23
Видяно: 1249